Suntem interesați să cunoaștem persoane motivate, creative și pentru care progresul în carieră este important.
Dacă doriți să faceți parte dintr-o echipă tînără, dinamică, profesionistă și să contribuiți la succesul companiei Golden Piglet& Pukoven, trimiteți CV-ul la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau vă puteți adresa la numărul de telefon 068992205.

În prezent, sunt disponibile următoarele posturi:

 

MEDIC VETERINAR ÎN SECTORUL DE PRODUCȚIE

Obiectivele postului:

Atribuția de bază a medicului veterinar constă în asigurarea fluxului optim a procesului de producție, asigurarea creșterii normale a porcinelor, supravegherea sanitar-veterinara a porcinelor si indeplinirea procedurii de vaccinare si administrare a medicamentelor.

Responsabilitățile funcției:

  1. Este responsabil de vaccinarea animalelor conform planului de vaccinare și a deciziei superiorului.
  2. Este responsabil de vaccinarea corectă a animalelor, conform planului.
  3. Asigură evidența în Registru a vaccinarilor pentru fiecare categorie de animale.
  4. Îndeplinește comanda de vaccin astfel încit să fie permanent vaccinuri în stoc.
  5. Este responsabil de administrarea medicamentelor animalelor pe diferite categorii, conform planului.
  6. Supraveghează și asigură epuizarea stocului de medicamente și vaccinuri în limitele termenului de valabilitate.
  7. Participă la elaborarea și îmbunătățirea procedurilor de vaccinare și administrare a medicamentelor.
  8. Înaintează propuneri pentru îmbunătățirea procedurilor și indicatorilor de producție.

Abilităţi:

  • Studii superioare în specialitatea medicină veterinară.
  • Capacitatea de a acționa rapid în scopul optimizării procesului de lucru;
  • Abilitatea de a organiza propria munca pentru obtinerea nivelului maxim de productivitate;
  • Persoană cu iniţiativă și nivel maxim de responsabilitate.
  • Persoana organizată, cu capacitatea de a-i organiza pe cei din jur.
  • Orientare spre rezultate pozitive.
  • Cunoaşterea limbii engleze reprezintă un avantaj.

 

PENTRU DETALII VĂ PUTEȚI ADRESA LA NUMĂRUL 068992205 SAU LA ADRESA ELECTRONICĂ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

LĂCĂTUȘ

Obiectivele postului:

Atribuțiile de bază a lăcătușului constă în îndeplinirea lucrărilor de reparație, profilaxie, deservire a utilajelor (echipamentelor) etc. astfel încît să nu fie întrerupt fluxul continuu al producției. 

Responsabilitățile funcției:

  1. Repară (deservește) părțile componente și/sau utiliajele (echipamentele) mecanice, cum ar fi încălzitoare diesel, ventilare, linii de hrană, transportatoare, compresoare, elevatoare, sisteme de apeduct și altele.
  2. Îndeplinește, în caz de necesitate, lucrări necalificate în construcții.
  3. Repară (sau îndeplinește lucrări de întreținere) a utilajelor (echipamentelor) mecanice în perioada lor de repaus sau deconectrării totale de la rețele electrice.
  4. Execută lucrări profilactice a utilajului (echipamentelor) și înlătură imediat problemele observate.
  5. Citește scheme tehnice.

Abilități:

  1. Respectarea normelor sanitar-veterinare și a Regulilor de biosecuritate ale companiei.
  2. Respectarea obligatorie a normelor și standardelor din domeniu, inclusiv a securității și sănătății  în muncă.
  3. Coordonarea activității de lucru cu energiticianul-șef.
  4. Respectarea termenelor de realizare a sarcinilor de serviciu.
  5. Respectarea indicațiilor superiorului ierarhic.
  6. Respectarea confidențialității privind informațiile obținute în procesul de lucru.

PENTRU DETALII VĂ PUTEȚI ADRESA LA NUMĂRUL 068972255, 068992205 SAU LA ADRESA ELECTRONICĂ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

MĂCELAR

Obiectivele postului:

Atribuțiile de bază a măcelarului constă în sacrificarea porcinelor conform planului de sacrificare, respectînd metodele și tehnologiile de sacrificare pentru asigurarea calității carcaselor și subproduselor și normele sanitar-veterinare.

Responsabilitățile funcției:

  1. Îndeplinește recepția porcinelor vii.
  2. Îndeplinește spălarea porcinelor vii.
  3. Îndeplinește procedura de sacrificare a porcului.
  4. Sortează subprodusele, asîgurînd separarea lor, conform solicitărilor clienților și planului de sacrificare.
  5. Transferă semicarcasele și/sau subprodusele în frigider.
  6. Îndeplinește încărcarea carcaselor, semicarcaselor și/sau subproduselor în camionul clientului.
  7. Supraveghează temperatura în frigider, respectînd normele termice.
  8. Verifică starea echipamentului/utilajului/instrumentelor de lucru înainte de fiecare utilizare.

Abilități:

  1. Respectarea normelor sanitar-veterinare și a Regulilor de biosecuritate ale companiei.
  2. Respectarea obligatorie a normelor și standardelor din domeniu, inclusiv a securității și sănătății  în muncă.
  3. Coordonarea activității de lucru cu medical veterinar și superiorul ierarhic.
  4. Respectarea termenelor de realizare a sarcinilor de serviciu.
  5. Respectarea indicațiilor superiorului ierarhic.
  6. Respectarea confidențialității privind informațiile obținute în procesul de lucru.

PENTRU DETALII VĂ PUTEȚI ADRESA LA NUMĂRUL 068992205 SAU LA ADRESA ELECTRONICĂ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.